Hırsızlarda hiç insaf yok
2012-02-12 - 12:28
IĞDIR
Hırsızlarda hiç insaf yok
-TAZİYE GÜNÜNDE MARKETİ SOYULDULAR
Iğdır’da gece 02.00 Sıralarında Bağlar Mahallesinde Bilal Tayro’nun işletmeliğini yaptığı Market, kişi yada kişiler tarafından soyuldu.
Yaklaşık 2 bin TL’lik sigara ve kasadan bulunan bir miktar para ve bilgisayar ile televizyonu çalan hırsızlar ortalıktan kayboldu.
Cumartesi sabah saatlerinde dükkanına hırsız girdiğini fark eden market sahibi polise haber verdi. Bunun üzerine polis olayla ilgili incelemelerde bulundu. Hırsızların kapı kilidini kırarak markete girdikleri belirlendi.
Kayıplara karışan hırsızlar marketin güvenlik kamerasına yakalandı. Emniyet, kameraya yakalanan şahısların bulunması için olayla ilgili soruşturma başlattı.
Market Sahibi Bilal Tayro, “Marketimiz 24 saat açık kalıyordu. Babam Mustafa Tayro’nun vefatı dolaysıyla işyerimizi kapattık. Taziyenin ikinci gününün gecesi Taziye çadırını saat 22.00’de kapatarak eve gittik. Sabah uyanınca taziye çadırını açtık ve marketin kapısının açık olduğunu gördük ve hemen polise haber verdik. Hırsızlar bu acılı günümüzde taziye çadırını göre göre markete girerek hırsızlık yapmışlar. Bu tamamen insafsızlıktır” dedi.
(SÜ-BA-S) IĞDIR (KHA) – SERDAR ÜNSAL
KHA
Haberin tamamını okuyabilmek için abone olmanız gerekmektedir. Abone olmak için TIKLAYIN
|