EĞİTİM Haber Girişi : 08 Mart 2018 22:56

Adem Ertaş’ın Kadınlar Günü Mesajı

Adem Ertaş’ın Kadınlar Günü Mesajı
Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Adem Ertaş’ın Kadınlar Günü Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Başkan Ertaş, “Medeniyetlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkısı olan kadınlarımızın toplumumuza katkılarını, tarihimizde kazanmış olduğumuz zaferlerde görmekteyiz. Kadınlar; daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur.

Bu anlamda dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize adını yazdırmış kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Ülkemiz de kendini medeni olarak gören ülkelerden çok daha önce kadınımıza seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır. Artık kadınlarımız her zamankinden daha güçlü ve ülkemizin yönetimi ve geleceğinde daha fazla söz sahibidir. Kadınlarımızın sosyal yaşantımızda öne çıkan yerleri kapsamında üstlendikleri sorumluluk bakımından, kadın erkek eşitliğinin oluştuğunu ve kadının toplumdaki yerinin sağlamlaşmakta olduğunu görmekteyiz. Ülkemizin aydınlık gelecek nesilleri yetiştiren, her alanda ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için emek veren kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak bir hal almasını sağlayan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.