Adem Ertaş, Vali Öksüz'e ve tüm Karslılara teşekkür etti

Adem Ertaş, Vali Öksüz'e ve tüm Karslılara teşekkür etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Covit 19 Pandemi süreci başlangıcından bugüne Kars'ta hastalığa karşı mücadelede görevini hiç aksatmadan takip ederek hem kamu kurumlarını hem de çalışanlarını bu hastalığa karşı mücadelede en iyi şekilde yöneten ve yönlendiren Kars Valimiz sayın Türker Öksüz'e şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

Gerek kamu kurumlarını gerek vatandaşların yapmaları konusunda sürekli toplantılar ve istişareler yaparak ilimizde her türlü tedbiri alarak bu hastalığa karşı mücadelede hiç taviz vermeden üstesinden geldi.

Malum ilimizde ulusal basına kadar düşen bir kaç sorumsuz insanın yaptığı hata yüzünden ilimizde bir anda vaka sayısı katlayarak artı. Tüm Karslılar panikledi ve tedirgin oldu. Ama sayın Valimiz Türker Öksüz bu konuda sert tedbirleri ile hastalık yayılmadan kontrol altına alındı.

Birde burada görünmeyen canları pahasına görevini yapan asıl kahramanlara teşekkür etmek istiyorum. Sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine, kaymaklarımıza, il ve ilçe belediye başkanlarımıza, tüm kamu kurumu ve özel sektörde çalışanlara, benim gururlarla yaptığım işimle alakalı meslektaşlarım olan ÇİFTÇİLERimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çiftçilerimiz, bu hastalık sürecinde canla başla çalışarak ülkemizin ekonomisine katkı sağlamıştır. Bu süreçte evlerinde kalmayarak üreten çiftimize ve canı pahasına çalışan sağlık  çalışanlarına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Kamuda ve özel sektörde çalışarak boş durmayan memur ve işçilerimize şahsım ve kurumum adına sonsuz teşekkürler olsun.

Allah bir daha böyle bir süreç yaşatmasın temennisinde bulunurken, vatandaşlarımıza da tedbirli olmaları ve bu sinsi hastalığa karşı tedbiri elden bırakmamaları, hijyene ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda istirhamda bulunuyorum. “Evde hayat var” sloganıyla tüm hemşehrilerimize mümkün mertebe evde kalmaları konusunda ricada bulunuyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 1 / 1 Adem Ertaş, Vali Öksüz'e ve tüm Karslılara teşekkür etti 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.