KARS Düzenleme Tarihi : 27 Kasım 2020 20:59 Haber Girişi : 27 Kasım 2020 21:00

Ahmet Arslan’dan Sınava Girecek 6 Bin Öğrenciye Tam Destek

Ahmet Arslan’dan Sınava Girecek 6 Bin Öğrenciye Tam Destek
Ahmet Arslan’dan Sınava Girecek 6 Bin Öğrenciye Tam Destek KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ahmet Arslan’dan Sınava Girecek 6 Bin Öğrenciye Tam Destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ın tamamında sınava girecek 6 bin öğrenciye kaynak kitap hediye ederek sınava hazırlanmalarına destek oldu.

Arslan, Kars merkez, Sarıkamış, Kağızman, Selim, Digor, Akyaka, Arpaçay, Susuz merkezleri ve köyleri dahil olmak üzere genelde sınava girecek 6 bin öğrenciye kaynak kitaplar hediye etti.

Arslan, “Amacımız özelikle pandemi sürecinde çocuklarımıza ve  ailelerine destek olmak  malumunuz okullar tatil edildi. Dersler artık dijital ortam üzerinden devam ediyor. Öğretmenlerimizin ve milli eğitim baklanlığımızın yoğun gayretleri var. Bizde bu gayretlere ek olarak sınava hazırlanan çocuklarımızın daha fazla soru çözmeleri ve konuları anlamaları için yardımcı kaynak kitaplar hediye ettik. Köy, merkez ayrımı yapmaksızın sınava girecek bütün çocuklarımıza kaynak kitapların ulaşması için bizler ve arkadaşlarımız sahada yoğun bir çaba sarf ettiler. Bütün imkanlarımız ile vatandaşlarımızın ve geleceğin teminatı sevgili çocuklarımızın yanındayız” dedi  ve sınava hazırlanan bütün öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak kitapları alan öğrenci velileri de, “Bakanımız Ahmet Arslan’a teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte en çok ihtiyacımız olan kitapları bizlere göndermesi bizleri oldukça sevindirdi. Kitaplarla birlikte Ahmet Arslan’ın bizzat kaleme aldığı tavsiye ve başarı mektubunu alan çocuklarımız oldukça mutlu oldular.” diye konuştular.

Geçen hafta dağıtıma başlanan kitaplar okulların tatil edilmesi ile birlikte hanelere ulaştırılarak alamayan öğrencilere teslim edildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.