SİYASET Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2020 21:37 Haber Girişi : 13 Kasım 2020 21:38

AK Parti 7. Olağan Kongreye hazır

AK Parti 7. Olağan Kongreye hazır
AK Parti 7. Olağan Kongreye hazır KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti 7. Olağan Kongreye hazır

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta yarın (14 Kasım 2020) saat: 12.00’de baylaşacak olan İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’ndaki AK Parti Kars İl Kongresi’nin hazırlıkları tamamlandı. “AK Parti Kars Hazır” denilerek mevcut il başkanı Adem Çalkın’ın tek aday olarak katılacağı kongreye bütün Kars halkı davet edildi.

Kongre salonunu gezen 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Milletvekilleri Teşkilat Bşk. Yrd. Metin Bulut, Reşit Polat, Mahmut Gürcan, Alaattin Parlak ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın objektiflere “Kars Hazır AK Parti Hazır” pozu verdiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arpaçaylı 14 Kasım 2020 12:54

    Arpaçayda pisliğiniz diz boyu çöplük gibi mahalle araları köpek dolu ilçe başkan ilçede durmaz şakşak cıları para için yalanıyor oh ne güzel yazık oldu canım ilçeye

  • Karslı 14 Kasım 2020 12:50

    Tabi hazırsınız memur sürgün etmeye sizden olmayana işkur dahil iş vermemeye 20 yılda ne yaptınız ki şimdi gövde gösterisi yapıyorsunuz köye dönüyor kars ve ilçeleri.