Arpaçay’da park çalışmalarında sona gelindi

Arpaçay’da park çalışmalarında sona gelindi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, bu yıl mevsim sonuna hizmete açmayı planladıkları ilçe merkezindeki park çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Başkan Erçetin Altay, “Arpaçay’a söz verdiğimiz hizmetleri yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İktidar partimizin nimetlerinden yararlanıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız ve onun yol arkadaşlarının ülkemizin tamamında yaptığı projelerinden bu park da bir örneğidir. Sayın milletvekillerimiz Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanımız Sayın Adem Çalkın’ın da bize verdiği siyasi desteklerle bu güzel projeler hayat buluyor. Bursa Büyükşehir Belediye başkanımıza da şahsım, partim ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Arpaçay ile ilgili hangi konuda yanına gittiysem projelerimizi ciddi anlamda destekledi. Alaaddin Avcı Parkı, Sağlık Parkı, Aylan Bebek Çocuk Parkı, Aşıklar Parkı yapılıyor. Biliyorsunuz aşıklık geleneğinin en yoğun yaşandığı ilçe de bizim ilçemizdir. Biz de bu kültürümüzü sürekli yaşatıyor olmanın sevincini tadıyoruz. Yine Alaaddin Avcı parkı ve Atatürk parkı da ilçemize çok yakışacak.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.