KARS Haber Girişi : 03 Temmuz 2020 23:29

Arpaçay Sulama Birliği’nde hummalı çalışma

Arpaçay Sulama Birliği’nde hummalı çalışma
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arpaçay Sulama Birliği’nde hummalı çalışma
Arpaçay Sulama Birliği’nde hummalı çalışma

Arpaçay Sulama Birliği’nde hummalı çalışma

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Arpaçay Sulama Birliği Başkanı Metin Bozkurt, sulama kanallarında başlattığı tamirat ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tarım arazilerinin sağlıklı sulanması, üretimin artırılması ve çiftçinin refah bir yaşam sürmesi için su kanallarının önemini bilen Başkan Metin Bozkurt, ekibiyle birlikte kolları sıvayarak kanal temizliği çalışması başlattı. İlçe genelinde tarım arazilerinin sulanması amacıyla yapılan kanallarda biriken çöp ve çamurların temizlenmesinin yanında kapak ve menfez onarımları da yapılıyor.

Başkan Metin Bozkurt, “Sağlıklı tarım yapılabilmesi için kanalların sorunsuz çalışması çok önemli. Bizlerde bu bilinçle hareket edip üreticilerimize kolaylık olsun diye bu çalışmayı yapıyoruz. Her şey daha verimli bir tarım yapılması içindir. İlçemize bu alanda ne kadar hizmet etsek azdır. İnşallah önümüzdeki süreçte de tüm vaktimizi çiftçilerimizin refahına harcayacağız. Çiftçiyi rahatlatmak ekonomiyi rahatlatmaktır. Ekonominin rahatlaması için refahın gelmesi demektir. Arpaçay’ımıza ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.

 (BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.