KARS Haber Girişi : 06 Nisan 2021 21:13

Arslan ve Kılıç’ın Yatırım Takipleri Hız Kesmiyor

Arslan ve Kılıç’ın Yatırım Takipleri Hız Kesmiyor
Arslan ve Kılıç’ın Yatırım Takipleri Hız Kesmiyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç’ın Yatırım Takipleri Hız Kesmiyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’a yapımı planlanmış olan yatırımlarla ilgili Kars Valisi Türker Öksüz ile birlikte Kars heyeti olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç, Kars heyeti olarak ilimizde ve ilçelerimizde yapılmakta ve yapımı planlanmış olan yatırımlarla ilgili destekleri için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiklerini söylediler.

Arslan ve Kılıç, “Kars’ın tarihinden kaynaklanan bir kültür şehri olduğu gerçeğinden hareketle Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Kars’ın tarih ve kültürünün öne çıkarılmaya çalışıldığı projelerde hep sağladığı gibi, planlanmış yeni projelerimizde de desteklerini talep ettik. Misafirperverliği ve Kars’a olan ilgi ve alakaları dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a Kars halkı adına teşekkür ediyoruz” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.