KARS Haber Girişi : 27 Ocak 2021 23:26

Arslan ve Kılıç’tan “Hayırlı olsun” ziyaretleri

Arslan ve Kılıç’tan “Hayırlı olsun” ziyaretleri
Arslan ve Kılıç’tan “Hayırlı olsun” ziyaretleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç’tan “Hayırlı olsun” ziyaretleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

65. Hükümet UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan Ayşe Akşin Işıkgece’ye ve Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Adem Dinç’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Ziyaretle ilgili yapılan ortak açıklamada, “Serhat şehri Kars’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak üzere bakanlıklar nezdinde mütemadiyen görüşmelerde ve girişimlerde bulunmaktayız. İlimizin hem devam eden yatırımlarının takibi hem de gerekli olduğunu düşündüğümüz hizmetlerin planlanıp programlanması için temaslarımızı sürdürmekteyiz. Her yönüyle güzel şehrimize güzellikler katmak üzere yoğun mesai teksif ediyor ve Allah’a şükürler olsun ki güzel neticeler alıyoruz.  Bu cümleden olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan Sayın Ayşe Akşin Işıkgece’ye ve Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Sayın Adem Dinç’e hayırlı olsun dileğinde bulunmak ve ilimizin yürümekte olan işleri ile planlanmakta olan işlerin takibi için ziyarette bulunduk. Yakın ilgileri için teşekkür ederiz.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.