KARS Haber Girişi : 16 Haziran 2019 12:47

Arzu Öğretmenin duyarlılığı dramı ortaya çıkardı

Arzu Öğretmenin duyarlılığı dramı ortaya çıkardı
Diyarbakır’da lise ikincisi sınıf öğrencisi olan ve gözleri çok iyi görmeyen Yusuf Savur, okulda açlıktan bayılıp kolunu kırdı. Çatısı olmayan harabe bir evde yaşayan öğrencisine yardım etmek için kolları sıvayan öğretmen Arzu Taşlı, yardımseverlerin de d

Diyarbakır’da açlıktan bayılıp kolu kırılan öğrencisinin evine ziyarete giden öğretmen Arzu Taşlı, yıkılmak üzere olan evi görünce kolları sıvadı. 3 kattan oluşan ve çatısı olmayan evi yaşanabilir hale getiren Arzu öğretmen, insanlık ölmemiş dedirtti.

Diyarbakır’da Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi 2’nci sınıf öğrencisi Yusuf Savur'un okul koridorunda yırtık ayakkabısıyla yürüdüğünü gören öğretmen Arzu Taşlı, öğrenci ile ilgili araştırmalara girdi. Öğrencisinin maddi durumunun kötü olduğunu öğrenen Arzu öğretmen, Yusuf ile alışveriş yaparak eksiklerini giderdi.

Arzu öğretmenin izinli olduğu bir gün okulun spor salonunda olan balkonda açlıktan dolayı başı dönerek düşen Yusuf Savur’un kolunun kırıldığını duyan Arzu öğretmen, apar topar Savur’u evinde ziyarete gitti. Öğretmen Arzu Taşlı, iki gözlü harabe halinde olan evi görünce gözlerine inanamadı. Trafik kazası geçirdikten sonra yatağa bağımlı kalan baba Mehmet Savur’un evi geçindiremediği, diğer 6 kardeşin de yine aynı şekilde geçim sıkıntısı yaşadığını gören Arzu Taşlı, anne Şerife Savur’dan tüm detayları öğrendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.