KARS Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 00:36 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 00:37

Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti

Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti
Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti

Asalet Atalay, engelli Engin Aktaş’a elektrikli araba hediye etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Atatürk Kız Meslek Lisesi emekli müdiresi Asalet Atalay, Dolunay Derneği üyesi Engin Aktaş’a 7 bin 800 TL değerinde akülü 3 teker elektrikli araç gönderdi.

Emekli olduktan sonra Yalova’ya giden Asalet Atalay, Dolunay Derneği Başkan Yardımcısı Faruk Ocak ile irtibata geçerek bin engelliye son model akülü araba göndermek istediğini söyledi. Oc ak da yaptığı incelemede Engin Aktaş’a araç gönderilmesini uygun bulduğunu bildirdi. Bunun üzerine önce bu tür aracın bulunabileceği fabrikalarda araştırma yapıldı. Ardandın bir fabrikayla anlaşıldı. Asalet Atalay’ın özellikle paranın Kars’ta kalması için kent merkezinde bulu9nan bayiden aldığı arabayı Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sait Gürek aracılığıyla Dolunay Derneğine gönderdi.

Sait Gürek arabayı dernek başkan yardımcısı Fark Ocak’a teslim etti. Ocak da Engin Aktaş’a aracı teslim etti ve Asalet Atalay’a bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür etti.

Engin Aktaş da Asalet Atalay’a teşekkürlerini ileterek bu araçla cadde ve sokaklarda daha rahat dolabileceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.