KARS Düzenleme Tarihi : 16 Ekim 2020 00:07 Haber Girişi : 16 Ekim 2020 00:07

Aydın Sultanhisar’dan Kars’a Zeybek Havasında geliyor

Aydın Sultanhisar’dan Kars’a Zeybek Havasında geliyor
Aydın Sultanhisar’dan Kars’a Zeybek Havasında geliyor KAFKAS HABER AJANSI /  BEDİR ALTUNOK
Aydın Sultanhisar’dan Kars’a Zeybek Havasında geliyor

Aydın Sultanhisar’dan Kars’a Zeybek Havasında geliyor

KAFKAS HABER AJANSI /  BEDİR ALTUNOK

Sultanhisar İlçesinde yeni göreve başlayan Kaymakam Musa Aydemir, Kars Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi sebebiyle 13 Ekim 2020 tarihi itibariyle ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Musa Aydemir’i uğurlamaya İlçe Belediye Başkanının yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve azalar ile vatandaşlar katıldı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana çocuk, yaşlı genç ayrımı gözetmeksizin herkese kucak açan Kaymakam Musa Aydemir kendisini uğurlamaya gelenlere "Sayın Belediye Başkanım, Sayın Siyasi Parti İlçe Başkanlarım, Saygıdeğer daire amirlerim, Sayın Muhtarlarım ve Azalarım, Çok değerli Sultanhisarlı kardeşlerim, kısa zamanda olsa burada sizinle geçirdiğim zaman çok değerlidir. Hepinizi canı gönülden sevdim, gönlümde yeriniz özel olacaktır. Varsa hakkım helal olsun,  bilmeden istemeden kalplerinizi kırdıysam affedin sizde haklarınızı helal ediniz, Huzurla, sağlıkla kalın. Allah'a emanet olun" dedi.

Musa Aydemir, ilçe halkının sevgisi ve Zeybek havası eşliğinde Kars’a uğurlandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI /  BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.