GÜNCEL Haber Girişi : 29 Mayıs 2018 19:26

Bakan Arslan’ın İftar Buluşması

Bakan Arslan’ın İftar Buluşması
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,The Kars Park Otel’de düzenlenen iftar programında, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), muntarlar, oda başkanları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Bakan Arslan’ın İftar Buluşması

KAFKAS HABER AJANSI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,The Kars Park Otel’de düzenlenen iftar programında, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), muntarlar, oda başkanları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinden sonra cumhurbaşkanı olarak devam etmesinin dünyadaki mazlum ve mağdurlar için önemli olduğunu söyleyerek, “Cumhurbaşkanımızın tekrar güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı olarak devam etmesi bizim için de önemli dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için de önemli” dedi.

Yapılan çalışmalarla insanların yaşam kalitesini artırılmayı hedeflediklerini de belirten Bakan Arslan, "Sizin vereceğiniz destekle sizin vereceğiniz duayla 24 Haziran sonrası da ilimiz adına ülkemize hizmet edeceğiz, insanımıza hizmet edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bölgede demiryolları, karayolları, Lojistik Merkezinin yapıldığını da hatırlatan Bakan Arslan, "Allah'a şükürler olsun bizim söyleyebilecek lafımız var, bizim insanımızın karşısına çıkacak yüzümüz var. Çünkü AK Parti olarak, 15 yıldır ülkenin her yerinde çok şey yaptığımız gibi Kars'ta da Allah'a şükür çok şey yaptık. Kars'ta başlayan, biten ve devam eden bir çok projenin olduğunu bilmektesiniz. Özellikle proje aşamasında olanlar başlaması gerekenler konusunda ise sizlerle birlikte bu işin takipçisi olacağız. Diğer bölgelerle aramızda olan kalkınmışlık farkını inşallah böylece gidereceğiz." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önemli çalışmalar yaptığını da hatırlatarak, "Cumhurbaşkanımızın tekrar güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı olarak devam etmesi bizim için de önemli dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için de önemli. Ve meclisimizin de çok güçlü bir şekilde çalışması ve ilimizin mecliste çok iyi bir şekilde temsil edilmesi de önemli Allah'ın izniyle biz 3 kişi giderek bunun da gereğini yapacağız. Bu anlamda da ilimize hizmetler getireceğiz." dedi.

İftar etkinliğine Bakan Arslan’ın yanı sıra; AK Parti Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yunus Kılıç, Abdulfettah Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, bazı adaş adayları, il teşkilatı yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe teşkilatı, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin sonunda davete icabet edenleri Bakan Arslan tek tek kapıda tokalaşarak uğurladı ve katılımları için teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.