GÜNCEL Haber Girişi : 15 Şubat 2021 00:15

Bakırcı, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı

Bakırcı, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı
Bakırcı, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı KAFKAS HABER AJANSI 

Bakırcı, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı

KAFKAS HABER AJANSI 

Hayırsever İşinsanı Osman Nuri Bakırcı, terör örgütü PKK'nın, alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde şehit etmesine ilişkin şehitlerimiz için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bakırcı, "PKK alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Rehin aldıkları 13 vatandaşımızı teröristler haince şehit etti. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler son nefesimize kadar vatanımızı müdafaa etmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

BAKIRCI MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

Aziz şehitlerimize! "Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma! Bilakis onlar diridirler; Allah’ın, lutuf ve kereminden kendilerine verdikleriyle sevinçli bir halde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Arkalarından gelecek ve henüz kendilerine katılmamış olan şehid kardeşlerine de hiçbir keder ve korku bulunmadığı müjdesinin sevincini duymaktadırlar." Ali İmran 169.170.
Ebedi dünyaya yolculadığımız 13. vatan evladımıza önce Allah'tan rahmet,akabinde halkımız ve tüm şehit yakınlarımıza sonsuz sabır diliyoruz. Kaybettiğimiz her evlat,eş ve yaren için derin bir üzüntü duyup,aileleri ile aynı kederi paylaşıp,acılarına paydaş olduğumuz bilinmelidir. Bu vahşi ve alçak saldırıyı şehitlerimize reva gören caniler;Türk,Kürt,Müslüman ayırt etmeden bu eylemi gerçekleştirmişlerdir. Çeyrek asra yakın bir zamandır süregelen bu sözde mücadele dedikleri ihanet karşısında biz tüm Türk Halkı olarak; ülkemiz ve bağımsız Cumhuriyetimiz adına-etnik köken ve ırk her ne olur olsun,bu mücadelede birbirimize daha da çok kenetlenip,milli ve manevi değerlerimiz gölgesinde daha da coşkulu olarak birleşip,ordumuz ve devletimizin yanında çok daha güçlü olarak büyük bir azim ve kararlılıkla durmaya devam edeceğimizi bildirmekten şeref duyarız. Yapılan bu çirkin katliamı tüm ülke adına şiddetle kınıyoruz! İdeolojik bir gaflet içinde bu hanilere şuursuzca sırt verip,onlara her koşul ve şartta hiçbir vatan hakkı gözetmeksizin maddi ve manevi tabi olan,destek sağlayan,bu örgüte sempati duyan,vatanına kurşun sıkanların yanında duranlarıda ilahi yargıya havale ettiğimiz bilinmelidir.! Bu dünyada vatan uğruna şehit düşmüş bütün ana kuzularına,vardıkları ebedi dünya da huzur diliyoruz. Vatanımız ve ailelerin başı sağolsun. Tarifsiz keder içindeyiz! Dualarımız tüm şehitlerimiz için..."

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI