KARS Haber Girişi : 23 Kasım 2022 23:28

Başkan Adem Ertaş’ın Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Adem Ertaş’ın Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Adem Ertaş’ın Öğretmenler Günü Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Adem Ertaş’ın Öğretmenler Günü Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ziraat Odası Başkanı TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ertaş, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Başkan Ertaş mesajında, “Gazi Mustafa Keml Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde değerli öğretmenlerimiz; hiç şüphe yok ki, geleceğimiz üzerinde birinci etkili unsurdur. Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiterek onların geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin geleceğine de yön veren kişilerdir. Öğretmenlik; sevgi, sabır, hoşgörü, özveri ve uzmanlık gerektiren bir meslek olmanın ötesinde bir sanattır. Kıymetli öğretmenlerimizin büyük bir özveriyle sürdürdüğü bu meslekte, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi için verdikleri emekler, gösterdikleri çabalar her yönüyle insanlık içindir. ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir’ diyen Atatürk’te bu durumu özetlemiştir. İlim, irfan öğretirken bizlere vatan, bayrak sevgisini de nakış nakış işleyen değerli öğretmenlerimize şükranlarımızı ne kadar sunsak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutluyor bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.