KARS Haber Girişi : 09 Haziran 2020 23:03

Bir alkış da Kars Emniyetinin muhabere ve 155 ekibine gelsin

Bir alkış da Kars Emniyetinin muhabere ve 155 ekibine gelsin
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Bir alkış da Kars Emniyetinin muhabere ve 155 ekibine gelsin
Bir alkış da Kars Emniyetinin muhabere ve 155 ekibine gelsin

Bir alkış da Kars Emniyetinin muhabere ve 155 ekibine gelsin

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün Muhabere ve 155 ekibi yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinde 7/24 esasına dayalı bir çalışma sistemiyle başarılı bir çalışma yürüttü. Salgın sürecinde yüzde 80 oranında artış gösteren ihbarlara rağmen tek bir aksamaya bile fırsat verilmeden yapılan çalışmalar ihbarda bulunan vatandaşların da memnuniyetiyle karşılandı.

2019 yılı aralık ayı itibari ile Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 salgın hasatlığı ile alakalı olarak, Kars Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 155 polis imdat hattı, e-mail – sms hattı ve KGYS kameralarında görevli personel tarafından öz verili bir şekilde çalışma sağlandı. Gelen ihbarlar titizlikle değerlendirerek, vatandaşlara yardımcı olmayı birinci amaçlarına dönüştüren ekipler, gelen ihbarlar ve yardım talepleri ile alakalı da önemli görevlere imza attılar. Yardım taleplerini alma, ekip gönderilmesi ve gerektiğinde vefa destek hattına taleplerin iletilmesi gibi hizmetlerle vatandaşlara yardımcı olundu.

Salgın hastalığın ülkemizde görülmesinden ve yapılan kısıtlamalardan dolayı gelen ihbarlarda %79 artış olurken, görevli personeller yoğun ve titiz bir çalışma ile vatandaşlara yardımcı olmanın haklı gururunu yaşadı. Görevli personeller 7-24 görevlerine devam ederken, vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muhabere şubesi ayrıca, sosyal medya hesaplarında yayınlanması için halkın bilgilendirilmesi amacıyla yaptıkları klip çalışmalarıyla izleyenlerden tam not aldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.