KARS Haber Girişi : 27 Ocak 2020 22:10

Bookıng.Com'dan Kar's Otel'e Ödül

Bookıng.Com'dan Kar's Otel'e Ödül
 KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Bookıng.Com'dan Kar's Otel'e Ödül
Bookıng.Com'dan Kar's Otel'e Ödül

Bookıng.Com'dan Kar's Otel'e Ödül

 KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kar's Otel, dünya genelinde en sık kullanılan online rezervasyon sitelerinin başında gelen booking.com'dan  '2020 Konuk Değerlendirmesi Ödülü'nü kazandı.

Ödülün Bir Diğer Prestijli Sebebi; Konuk Yorumları!

Booking.com üzerinden  Kar's Otel'e rezervasyon yapan konuklar, gerçekleştirdiği konaklama sonrası tamamen objektif bir şekilde otelde almış olduğu birçok hizmetin puanlandırması gerçekleşiyor. Kar's Otel de misafir değerlendirmeleri  üzerinden almış olduğu yüksek puandan ötürü hem Kars hem de bölge turizminin öncüsü olduğunu bir kez daha altını çiziyor. 

Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy sosyal medya hesabından, " Karsımız adına hep birlikte daha nice ödüllere. Çalışma arkadaşlarımı kutluyorum." ifadelerinde bulunurken,

Konu ile ilgili açıklama yapan Ķültür Turizm Bilim Uzmanı Kar's Otel Müdürü Mehmet Duman,

"Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılına ödülle başlamak hem otelimiz hem de memleketimiz Kars için gurur kaynağıdır. Kars'ı uluslararası turizmde yer alması için gerek tanıtım gerekse de hizmet anlamında en iyi şekilde temsil etmek için büyük uğraşlar veriyoruz. Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gültekin Güvensoy'un "ilk" ve "en olma" stratejimizle, sınır tanımayan tutkumuz, özverimiz ve sıkı çalışmamız sayesinde  misafirlerimize hizmet etmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz." dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.