KARS Haber Girişi : 05 Nisan 2021 23:38

Çalkın, Darbe Zihniyetine seslendi: Haddinizi Bilin

Çalkın, Darbe Zihniyetine seslendi: Haddinizi Bilin
Çalkın, Darbe Zihniyetine seslendi: Haddinizi Bilin KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Çalkın, Darbe Zihniyetine seslendi: Haddinizi Bilin

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın 103 cuntacının, darbe hayali kurup, bildiri hazırlaması ile ilgili basın açıklaması:

HADDİNİZİ BİLİN!

Darbeler dönemi bitmiştir.

Milletimizin iradesine parmak sallamak ve bildiri ile demokrasiyi hizaya çekmek artık hayal bile edilemez.Bu hayale kapılanlar hukuk karşısında elbette hesap verecekler.

15 Temmuz’dan önce “DARBE”içerikli muhtıra verenlerinde akıbeti ortadadır. Milletimizin verdiği rütbe ve itibar ile Devletimizin imkan ve olanaklarından faydalanıp,bizatihi milletimizin cebinden çıkan vergiler ile maaşlarını alıp,nankörlük eden be ihanet çukurunda yaşayanlar şunu iyi bilmelidir ki; Zafer milletin Hakkıdır.

 Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Hiç bir vesayete, baskı ve şantaja boyun eğmemiştir.Sayın Cumhurbaşkanımız,Başkomutan olarak milletimizin yanındadır,demokrasinin yanındadır.Hiç bir güç ve dış provakatif unsurlar tüm teşkilatımız ile birlikte;bizi yolumuzdan,vatan ve bayrak sevdasından alıkoyamaz.

Biz buradayız. Sonu ölümde olsa demokrasiye el uzatamayacaksınız.

#Hodrimeydan

#Türkiyegeçilmez

Adem ÇALKIN

Ak Parti Kars İl Başkanı

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.