GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mart 2019 21:50

Cumhur İttifakında Nevruz Kutlaması

Cumhur İttifakında Nevruz Kutlaması
Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle muhteşem bir etkinlik yaptı.

Cumhur İttifakında Nevruz Kutlaması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle muhteşem bir etkinlik yaptı.

Cumhuriyet Lisesi karşısındaki Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) düzenlenen etkinliğe AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör, MHP teşkilatı, AK Parti merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile iyeleri, ittifakın belediye meclis üyesi adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Coşkunun dinmediği etkinlikle mahalli sanatçılar sahne aldı, birbirinden güzel Kafkas oyunları sahnelendi, şarkılar söylenip halaylar çekildi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in demir dövdüğü, ateşten atladığı etkinlik renkli görüntüler eşliğinde genç saatlere kadar sürdü.

Çetin Nazik, “Baharı müjdeleyen Nevruz’un kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Baharın, bolluğun, bereketin, birliğin, dirliğin ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramı’nın milletimizle birlikte dünyadaki tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ak Parti ve MHP İl Başkanlarımız Sayın Adem Çalkın, Sayın Tolga Adıgüzel, Kadın Kolları Başkanlarımız Sayın Sevim Arslanoğlu, Sayın Nuran Karadağ, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Fatih Bayrambey, Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Oğuz Güngör ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarımızın katılımlarıyla; Kars'ın Dirilişini, baharın, bolluğun, bereketin, birliğin, dirliğin ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramı’nı kutladık.” dedi.

Nazik, SKM’de bulunan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada da asıl bayramın 31 Mart günü seçimin kazanılmasıyla 1 Nisan’da yaşanacağını söyledi. Seçime sayılı günlerin kaldığını da hatırlatan Nazik, rehavete kapılmadan ece gündüz çalışılmasını isteyerek herkesin ittifaka desteğinin sağlanması gerektiğini ifade etti. Cumhur ittifakının huzur, kardeşlik, dostluk ve kalkınmışlık olduğunun da altını çizen Nazik, tüm Kars halkını Cumhur İttifakı çatısı altında olmaya davet etti.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın da, “Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin aldığı ittifak kararının ülkemiz için önemli olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Hükümetlerimiz, bakanlarımız, vekillerimiz, teşkilatlarımız Kars’taki Cumhur İttifakı’na tam destek vermekteler. Hepimiz 1 Nisan’da Cumhur İttifakı Adayımız Sayın çetin Nazik’e belediye başkanlığını kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhur İttifakı’nın öneminin herkes farkında. Kars halkı Cumhur İttifakı’nı destekleyecek ve 1 Nisan’dan sonra ilimiz daha güzel günleri görecektir. Tüm Kars halkının Nevruz Bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel de her geçen gün daha da güçlendiklerini ve 1 Nisan sabahına zaferle uyanacaklarını ifade etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.