KARS Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 23:14

Derman Alpaslan Kurban Bayramınızı Kutlar

Derman Alpaslan Kurban Bayramınızı Kutlar
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Derman Alpaslan Kurban Bayramınızı Kutlar

Derman Alpaslan Kurban Bayramınızı Kutlar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Kars eski Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Derman Alpaslan’ın mübarek Kurban Bayramı mesajı:

Bayramların dostluğun, barışın, birlik, beraberlik ile anlayışının tazelendiği ve pekiştirildiği günler olduğunu dile getiren Derman Alpaslan, Kars halkının ve tüm İslam aleminin bayramı kutladı.

Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumsal değerlerin en canlı şekilde yaşandığı ve yaşatıldığı kurban bayramının Kars’ta da ayrı bir coşku ve heyecanla idrak edilmekte olduğunu belirten Alpaslan mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlar, sevginin, dargınlıkları ortadan kaldırılıp yeniden kucaklaşmanın, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı günlerdir. Kurban Bayramı’nda insanlarımız arasındaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duyguları daha da artmaktadır. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da diri tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü güçlü bir şekilde desteklemeliyiz. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra yaşlılarımızı ve kimsesizleri de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı, ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.