KARS Haber Girişi : 20 Nisan 2021 22:07

DEVA’dan esnaf ziyareti

DEVA’dan esnaf ziyareti
DEVA’dan esnaf ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

DEVA’dan esnaf ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, ve Parti Kurucu üyesi Baran Deniz Bağatur Kars parti teşkilatlarını, vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi doğru politikalar ve ehil kadrolar ile Türkiye’nin her bir noktasında ciddi bir ilgi ve alakanın mazharı olduklarını belirterek; "Sorunlara yönelik ürettiğimiz çözümler, henüz muhalefetteyken dahi kurumları harekete geçirmiş durumda. Biz siyasete yeni bir kültür yeni bir bakış açısı kazandırmak üzerine yola çıktık" dedi.

Kars Barosu ve Ticaret odası başkanlığınıda ziyaret eden ekmen her iki oda başkanından Karsın temel sorunları hakkında bilgi aldı sonrasında Kars İl Teşkilatı ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı  Ekmen  Yönetimle Tanışıp Teşkilatlanma süreci ve parti içi çalışmaları dinledi parti politikasından bahsetti

Ekmen; İşinin ehli insanlar ve doğru politikalar ile DEVA iktidarının ilk birkaç ayında bu sorunlara hızla merhem olacağız” ifadelerini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.