GÜNCEL Haber Girişi : 22 Mart 2019 16:14

Digor ve Dağpınar’a Vali Ziyareti

Digor ve Dağpınar’a Vali Ziyareti
Kars Valisi Türker Öksüz, Dağpınar Beldesi ve Digor İlçesinde Bir Dizi İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu.

Digor ve Dağpınar’a Vali Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, Dağpınar Beldesi ve Digor İlçesinde Bir Dizi İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu.

Digor Kaymakamı Mustafa Güngör ve diğer protokol tarafından karşılanan Vali Öksüz, Dağpınar beldesindeki anaokulu, ilkokul ve Ortaokulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Digor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen montları öğrencilere hediye eden Sayın Valimiz, okullarda inceleme yapmasının ardından Digor’a geçti.

Digor ziyaretinde de sınıfları gezerek öğretmen ve öğrenciler ile bir süre sohbette bulunan Vali Öksüz, anaokulu, ilkokul ve ortaokulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi ve Digor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen montları öğrencilere hediye etti.

Okul ziyaretlerinin ardından Digor’da esnafları ziyaret eden Vali Öksüz, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Vali Türker Öksüz, vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve taleplerin çözülmesi için ilgili kurumlara talimat verdi.

Vali Türker Öksüz, halkla buluşmasında devletin görevinin, vatandaşların sorunlarını en aza indirmek, ihtiyaçlarını gidermek, sorunların giderilmesine vesile olmak olduğunu vurguladı. Devletin amacının; vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten Vali Öksüz, “ Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz. Devlet ve millet birbirinden ayrılmayan, birbirini tamamlayan kavramlardır. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. İlçenizdeki eğitim, sağlık, kültür, altyapı ile ilgili verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin. Uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, korumak zorundayız. Birlik-beraberliğiniz çok önemli. Bu birlik-beraberliği bozmak isteyen, aranıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyin. Terör örgütlerinin, suç örgütlerinin içimize yaymak istenen davranışlarla ve olaylarla ilgili şüpheli gördüğünüz şahısları, olayları bizlere ihbar ediniz. Güvenlik güçlerimiz her zaman çalışıyor. Ama vatandaşımızdan destek alırsak işimiz çok daha da kolaylaşır. İnşallah sorunlarınızı çözerek, sıkıntılarınızı gidererek, bu güzel ilçemizdeki huzurun devamı için çalışacağız. “ şeklinde konuştu.

Söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getiren bazı vatandaşlar da: “ Digorlular olarak devletimizden çok memnunuz. Özellikle Digor Kaymakamımız, belediye başkanı olarak da görev yapmaya başladığından beri her türlü alt yapı sorunlarımız çözüldü. Digor, ilçe görünümüne kavuştu. Yollarımız yapıldı, her yer tertemiz oldu, sularımız 24 saat akıyor. Çocuklarımızın ve bizlerin yaralanacağı çok güzel bir park ve yeşil alan yapıldı. Çok memnunuz” şeklinde konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.