GÜNCEL Haber Girişi : 08 Şubat 2019 13:51

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde başlatılan çalışmalar çerçevesinde Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı gerçekleştirilecek.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde başlatılan çalışmalar çerçevesinde Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı gerçekleştirilecek. Kars Kafkas Üniversitesi’nin de katılımcısı olduğu bu fuar 9 üniversitesinin katılımıyla 8-9 Mart tarihleri arasında Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek. Fuarda eğitim ve atölye çalışmaları, öğrenci kulüpleri ile görüşmeler, firmaların stant açması, işverenlerin mülakatlar yapması gibi çeşitli etkinlikler yer alacak. Firmaların başvuru takvimi ve şartları, öğrenci kulüplerinin katılımı, dışarıdan katılımcıların kayıt ve katılım işlemlerine ilişkin tüm bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

https://kariyerfuari.erzurum.edu.tr/ana.html

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.