SAĞLIK Haber Girişi : 08 Nisan 2021 21:49

Dr. Gökhan Perincek’in Polis Haftası mesajı

Dr. Gökhan Perincek’in Polis Haftası mesajı
Dr. Gökhan Perincek’in Polis Haftası mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dr. Gökhan Perincek’in Polis Haftası mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türk Toraks Derneği Kars İl temsilcisi Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gökhan Perincek, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve 8-14 Nisan Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Perincek’in mesajı şöyle:

"Polis Teşkilatımız, ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen kurumlarımızın başında gelmektedir.

Suçun ve suçlunun şekil değiştirdiği bugünün dünyasında mücadelesini çağın gerektirdiği etkinlikle ve hukukun emrettiği çerçevede sürdüren Polis Teşkilatımız, yaşadığımız coğrafyada hukuk ve demokrasinin de en önemli paydaşlarındandır.

Bununla birlikte vazifesini hak, hukuk, vicdan ve ahlak temeline oturtan, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için yeri geldiğinde kendi canını hiçe sayan Polis Teşkilatımız;  aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır.

Teşkilatımızın bu uğurda gösterdiği azim ve kararlılık dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Karslı hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiğimiz, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan, gurur kaynağımız Polis Teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğimizi buradan bir kez daha açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle emniyet teşkilatımızın her kademedeki mensuplarını, aileleriyle birlikte sevgiyle selamlıyor; emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına en derin şükranlarımı sunuyorum. Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemize ve milletimize, her türlü şartta hizmet eden Emniyet Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor; tüm emniyet mensuplarımıza kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diliyorum."

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.