KARS Haber Girişi : 14 Temmuz 2020 17:20

Erdoğan Yıldırım’ın 15 Temmuz Mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın 15 Temmuz Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Erdoğan Yıldırım’ın 15 Temmuz Mesajı
Erdoğan Yıldırım’ın 15 Temmuz Mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın 15 Temmuz Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

BAŞKAN YILDIRIM''15 TEMMUZ DEMOKRASİNİN BİR KEZ DAHA GALİP GELDİĞİ BİR MÜCADELEYDİ

Kars Ardahan Iğdır dernekler Federasyonu genel başkanı Dr Erdoğan Yıldırım 15 Temmuz yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Yıldırım; “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.” dedi.

Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasinin bir kez daha galip geldiği bu mücadelede;   tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilen Türk Milleti;  tıpkı Sarıkamışta, Çanakkale’de, İstiklal Savaşında, olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve bir kez daha yeri geldiğinde gazi ve şehit olunabileceğini göstermiştir.

15 Temmuz’da, başta Sayın Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, Başbakanımız, tüm bakanlarımız, Milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız darbecilere  karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Millet Meclisimize  sahip çıkmışlardır. Tehditler ve bombalama şeklinde sergilenen şiddet, Türk Milletinin  çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.

MİLLETİMİZİN VERDİĞİ BU BÜYÜK KAHRAMANLIK DESTANI ASLA UNUTULMAYACAK VE DAİMA YAŞATILACAKTIR.

Milletimizin darbe teşebbüsü karşısında gösterdiği refleksin böylesine senkronize olmasında güçlü bir liderliğin payı büyüktür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, halkın inancını pekiştirmiş ve direnişi başarılı kılmıştır. 15 Temmuz darbe  girişiminde Türk Milleti, vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiş, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum:”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.