GÜNCEL Haber Girişi : 03 Aralık 2017 17:36

Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Engelliler Günü mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Engelliler Günü mesajı
Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Erdoğan Yıldırım’ın 3 Aralık Engelliler Günü mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Başkan Yıldırım, Engellilere sağlanacak bir imkanın lütuf değil, insanlık görevleri olduğunu dile getirdi. Başkan Yıldırım, toplum olarak elbirliği sağlandığı takdirde aşılmayacak hiçbir engelin olmadığını vurgulayarak. “Her türlü engel aşılır. Yeter ki insanların gönlünde ve beyinlerindeki engeller aşılsın. Engellilerin, sosyal hukuk devleti anlayışı ile sorunlarını göz önüne alarak, tüketen değil, üreten ve bağımsız bireyler haline getirilmesinin en büyük amaç olması gerek. Engellilerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılımlarının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için toplum olarak, birey olarak, kurum ve kuruluşlar olarak hepimize ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artması temennisiyle Engelliler Haftası’nı tebrik ediyor, yaşam sevinci dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.