KARS Düzenleme Tarihi : 31 Aralık 2020 21:45 Haber Girişi : 31 Aralık 2020 21:46

Erdoğan Yıldırım’ın yeni yıl mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın yeni yıl mesajı
Erdoğan Yıldırım’ın yeni yıl mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Erdoğan Yıldırım’ın yeni yıl mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN “YENİ YIL” MESAJI

Her yeni yıl yeni umutları, yeni başlangıçları, yeni beklentileri de beraberinde getirir. Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının şiddettin, terörün, ırkçılık ve ayrımcılığın olmadığı, insanların birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşadığı, Dünyada bölgesel ve küresel barışın egemen olduğu hoşgörü ve saygının güçlendiği bir yıl olmasını en büyük dileğimiz.
Türkiye geçmişten gelen köklü birikimi ve istikrarı ile dünyanın ileri gelen ülkeleri arasında yerini alma yolunda hızla ilerlemektedir. Ülke ve millet olarak 2021 yılında da fırsatları iyi değerlendirmeli ülkemizin kalkınması ve her alanda daha da güçlenmesi için çaba harcayarak geleceğe güvenle bakmalıyız. 
2021 yılının ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor ve Bu duygu ve düşüncelerle kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha, huzura mutluluğa vesile olması ve 2021 yılının ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle yeni yılınızı sevgi ve saygılarımla kutluyorum. 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.