EĞİTİM Haber Girişi : 26 Haziran 2020 17:07

Erdoğan Yıldırım, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi

Erdoğan Yıldırım, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Erdoğan Yıldırım, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi

Erdoğan Yıldırım, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Türkiye genelinde hafta sonu yapılacak olan YKS öncesi, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Yıldırım, “Aileleriyle birlikte uzun ve yorucu bir çalışma döneminden sonra bu hafta sonu YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize heyecan ve stresten uzak, çalışmalarının karşılıklarını alacakları, başarılı bir sınav diliyorum. Öğrencilerimizin çabalarına ve heyecanlarına ortak olan sevgili veliler, çocuklarınızı beklerken lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim. Sevgili gençler; Şunu asla unutmayın sizin sağlığınız her şeyden daha önemli. Hafta sonu gireceğiniz sınavda başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum." dedi

Türkiye genelinde 27 Haziran 2020 tarihinde 1. oturum Temel Yeterlilik testi (TYT). 28 Haziran 2020 tarihinde 2. oturum Alan Yeterlilik sınavı (AYT) ve 3. oturum Yabancı Dil testi (YDT) yapılacak.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.