GÜNCEL Haber Girişi : 22 Aralık 2017 13:34

Gökhan Yılmaz’dan Yetkililere Çağrı

Gökhan Yılmaz’dan Yetkililere Çağrı
Hakkında hazırlanan dava dosyasının sahte evraklarla şişirildiğini, dosyasındaki evrakların FETÖ'cü hakimlerce hazırlandığını ifade eden işadamı Yılmaz, belgelerinin halen savcılıkta olduğunu ve mağduriyetinin giderilmesi için herhangi bir adım atılmadığı

Gökhan Yılmaz’dan Yetkililere Çağrı

Hakkında hazırlanan dava dosyasının sahte evraklarla şişirildiğini, dosyasındaki evrakların FETÖ'cü hakimlerce hazırlandığını ifade eden işadamı Yılmaz, belgelerinin halen savcılıkta olduğunu ve mağduriyetinin giderilmesi için herhangi bir adım atılmadığını, savcılığının biran evvel gereğini yapması gerektiğini söyledi.

2006 Yılında Şafak Operasyonu adı altında bir komplo sonucu yaklaşık 10 yıl boyunca cezaevinde yatan, işadamı Gökhan Yılmaz, tesadüf gibi görünen bir kurmacasının kurbanı olduktan sonra geçen sürede adeta maddi ve manevi olarak bitirilmek istendi.

Cezaevine bulunduğu sürede Kars Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan babası Aslan Yılmaz'ı kaybeden işadamı Gökhan Yılmaz, babasının cenaze merasimine bile elleri kelepçeli olarak katıldı. Babasını toprağa veren Yılmaz, kendisinin bazıları gibi sahte kefen giymediğini, devleti için kefeni elinde gezdiğini belirtti.

Kendisini 10 yıl hiç suçu günahı olmadan hapiste tutan savcının MİT tırlarını duraduran savcı Bağrıyanık olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Mit tırlarını durduran Başsavcı Süleyman Bağrıyanık, Kars Cumhuriyet Başsavcısı idi. Dosyamda sahte evraklar hazırlanmasına rağmen FETÖ'cü hakim, savcı ve kolluk personelini koruyan mı var? Sahte evrakları hazırlayanlar hakkında Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmama rağmen duyarsızlık görüyorum bundan da şikayetçiyim. 10 yıl boyunca sahte evraklarla FETÖ'cülerin kumpası ile elimden alınan özgürlüğümü ve geleceğimi devletimden istiyorum" dedi.

İşadamı Gökhan Yılmaz, cezaevinde çıktıktan sonra kendisine başta Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan,Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, GEN-SA İnşaat San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Ötegen'e manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(UA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.