KARS Haber Girişi : 09 Ocak 2020 02:29

Gönül İnsanı Remzi Aras Kars’ı Unutmadı

Gönül İnsanı Remzi Aras Kars’ı Unutmadı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ın sevilen simalarından hayırsever işadamı Remzi Aras, Kars’ta 200’ün üzerinde öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulundu.
Gönül İnsanı Remzi Aras Kars’ı Unutmadı

Gönül İnsanı Remzi Aras Kars’ı Unutmadı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın sevilen simalarından hayırsever işadamı Remzi Aras, Kars’ta 200’ün üzerinde öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulundu.

Eğitim; ülkemizin kalkınması ve müreffeh yarınlara ulaşmasının saç ayaklarından biridir. Eğitimli insanlar ülkelerine daha iyi hizmet eder ve vatan topraklarının kıymetini daha iyi bilirler. Aile eğitimi, okul eğitimi ve çevredeki eğitimli insanların nesillerimize bıraktığı etkisi güzellikleri de beraberinde getirir.

Eğitime önem verenler, eğitimi önde tutanlar ve eğitim kurumlarına destek verenler etraflarına da her zaman mutluluk dağıtırlar.

İş ve siyaset hayatında da eğitime önem veren isimler geleceğimize yön verecek çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak isterler.

Bu isimlerden biri de İşadamı Remzi Aras. Hayatı boyunca yardımseverliği şiar edinen Remzi Aras, Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla tespit edilen başarılı çocuklara destek vermek için harekete geçti. 200’ün üzerinde öğrenciye giyecek yardımında bulunan AK Parti eski il başkanı Karslı işadamı Remzi Aras, “Biz memleketimizden uzakta olsak da asla şehrimizi unutmuyoruz, unutmayacağız da. Mont, ayakkabı, kazak gibi giyecek yardımında bulunarak öğrencilerimize katkı sunmak istedik. İnşallah bundan sonra da bu yıl olduğu gibi,her sene Kars’ımıza yardım etme konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çocuklarımızın gözündeki ışıltı, sevinci bir dünyaya değişmem. Onları sevindirebildiysek ne mutlu bizlere.

Allah'ıma şükürler olsun ki böyle bir imkan ve böyle bir destek yaptırmayı bana  nasip etti.

Allah'ıma sonsuz şükürler olsun” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.