BÖLGE Düzenleme Tarihi : 11 Kasım 2020 00:46 Haber Girişi : 11 Kasım 2020 00:47

Iğdır’da Dağlık Karabağ Sevinci

Iğdır’da Dağlık Karabağ Sevinci
Iğdır’da Dağlık Karabağ Sevinci KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

Iğdır’da Dağlık Karabağ Sevinci

KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

KARABAĞ’IN İŞGALDEN KURTARILMASI IĞDIR’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

30 Yıldan beri Ermeni İşgalinde olan Dağlık Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılması Iğdır’da sevinçle karşılandı.

Iğdır Azerbaycan Evi Derneği ve Melekli beldesi belediyesi ortak bir basın açıklaması yaparak ,Azerbaycan’ın kazandığı zaferden dolayı duydukları memnuniyeti dile  getirdiler.

Melekli beldesi belediye önünde yapılan basın açıklamasında konuşan başkan Eray Coşar,” Atatürk’ün dediği gibi Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimiz, Kederi bizim kederimizdir.Ermeni mezalimine maruz kalan can Karabağ işgalden kurtarılmıştır.Azerbaycan’ın işgal altındaki toprakları kurtarması bizleri mutlu etmiştir.Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i tebrik ediyorum.Azerbaycan halkının sevincini Paylaşıyorum. Açılacak koridor ile Orta Asya'ya Çin’e kadar karayolu ile gidilip gelinecektir.”dedi.

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve  Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal’da” Bugün sevinçliyiz mutluyuz gururluyuz 30 yıldır işgal altında olan Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden kurtarılmıştır.bebek katili Ermeniler yenilmiştir.Karabağ artık özgürdür. Azerbaycan ordusu destan yazmıştır. Bize bu sevinci yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,İlham Aliyev ve MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Buradan Paşiyan’a sesleniyorum ateşkesi artık bozma ermeni askeri ölmesin Sen bir suçlusun ve uluslararası mahkemede savaş suçlusu olarak yargılanacaksın. Azerbaycan’ım gözün aydın diyorum.Zafer bayramın kutlu olsun. yaşasın Türkiye ve Azerbaycan.”şeklinde konuştu.

Şehitler için Kuran-kerim okundu.

Programa MHP merkez ilçe başkanı Turap Erol ve Ülkü Ocakları başkanı Mutluhan Kaşkar da katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.