Iğdırlı STK’lar akşam yemeğinde buluştu

Iğdırlı STK’lar akşam yemeğinde buluştu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Iğdır'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları platformu Iğdır Otomotivciler ve Oto Galericiler Derneğinin ev sahipliğinde akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey in yaptığı açılış konuşmasından sonra STK başkanları kendilerini tanıttıktan sonra ev sahipliği yapan Iğdır Otomotivciler ve Oto Galericiler Derneği Başkanı Mehmet Kuşut yönetimini tanıttıktan sonra Iğdır'da yaşanan bazı güncel konulara değinen Dernek Başkanı Mehmet Kuşut, "Kuruluş amacımız Iğdır'da bulunan Otomotivciler ve oto galericileri bir çatı altında toplamak ayrıca yaşadıkları sorunlarını yetkili kademelere ulaştırarak ortak çözüm üreterek sorunları hal etmektir. Bunun yanı sıra Iğdır genelinde yaşanan eğitim ve uyuşturucu sorunlarına değinmek gerek şehrimiz bu konuda sıkıntı içerisindedir. Uyuşturucu artık köylerimize ve okullarımızda ortaokul derecesine bile düşmüştür STK 'lar olarak el ele verip şehrimizi kurtaralım" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey ise, "STK 'lar olarak ayda bir toplanarak Iğdır'ımızın sorunlarını değerlendiriyoruz. Siz duyarlı STK'a başkanlarımıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu toplantımıza ev sahipliği yapan Iğdır Otomotivciler ve Oto galericiler Derneği yönetim kuruluna teşekkür ederim " şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda çeşitli STK'a başkanlarının temenni ve iyi dilekleri konuşmalarından sonra sona erdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 1 / 1 Iğdırlı STK’lar akşam yemeğinde buluştu 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.