GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 03 Aralık 2020 19:21 Haber Girişi : 03 Aralık 2020 19:22

İş insanı Osman Nuri Bakırcı; Türkiye’nin Katar ile anlaşmaları takdire şayandır

İş insanı Osman Nuri Bakırcı; Türkiye’nin Katar ile anlaşmaları takdire şayandır
İş insanı Osman Nuri Bakırcı; Türkiye’nin Katar ile anlaşmaları takdire şayandır KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş insanı Osman Nuri Bakırcı; Türkiye’nin Katar ile anlaşmaları takdire şayandır

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hayırsever işinsanı Osman Nuri Bakırcı, Türkiye’nin Katar ile yaptığı anlaşmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için verdiği büyük mücadele ve gayretleri için teşekkür etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iki ülke arasında 10 anlaşmanın imzalanması yurt genelinde sevinçle karşılandı.

Uzun yıllara dayanan iş hayatı süresince okul yapımı, sağlık ve eğitim alanına verdiği desteklerle bilinen Osman Nuri Bakırcı, İstanbul’da da birçok anlamlı projeye imza attı.

Türkiye’de son yıllarda sıkıntılı günler yaşamasına rağmen eğitim alanındaki projeleri hayata geçirmek için büyük çaba harcayan iş insanı Osman Nuri Bakırcı, iş hayatına hızla devam ediyor.

Yeni yatırımlarıyla önümüzdeki günlerde yeniden adından söz ettirecek olan Bakırcı, Arap ülkeleri ve özellikle Katar ile bu anlaşmaların yapılmasını sevinçle karşıladığını ve anlaşmaları desteklediğini ifade etti.

İş hayatında zorluklar yaşamasına rağmen farklı sektörlerde yatırımlar yapıp katma değer oluşturan Bakırcı, sağlık ocağı, okul gibi yatırımlara devam edeceğini söyleyerek, “2020’nin en iyi anlaşmalarından biri katar Türkiye anlaşmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız devleti, milleti ve halkı için en iyi olacak projelere imza atıyor. İş insani olarak günümüzde dünya ekonomisi zor durumda olmasına rağmen sadece ülkemiz bu zorlu süreci en az zararla kapatıyor. Ekonomiyi en iyi şekilde sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiğini düşünüyorum” dedi.

(BA-BA-S) MERKEZ (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK