GÜNCEL Haber Girişi : 20 Şubat 2018 14:59

İsmet Hagi’den “Çukur”a tepki

İsmet Hagi’den “Çukur”a tepki
KAFKAS HABER AJANSI İsmet Hagi’den “Çukur”a tepki

İsmet Hagi’den “Çukur”a tepki

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Show Tv’de her Pazartesi akşamı yayınlanan Çukur dizisinde Emrah’ın, akan trafikte kullandığı koca jeepiyle diğer arabalara makas atarak trafik polisi çevirince “sen benim kim olduğumu biliyor musun, seni Kars Digor’a sürerim!” şeklinde tehditlerde bulunmasının hem Kars’ı ve Digor’u hem de polislerimizi aşağılayıcı bir ifade olduğunu söyleyerek kanalı ve dizi yetkilileri sert bir dille kınadı.

Hagi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kars, Digor sürgün yeri değildir. Kimse de Kars’ın onur ve şerefiyle oynayamaz. Herkes haddini bilmelidir. Sen dizi çekecektin diye bir yerleşim yerini geri kalmış gösteremezsin. Bu hakkı sana kimse vermiyor. Kars’ı karalayamazsınız. Bu işin altında imzası olan herkesi şiddetle kınıyorum. Ayrıca bu hakaretiniz sadece bizi değil Türk Polis Teşkilatını da olumsuz etkilemiştir. Polislerimiz yurdumuzun her köşesinde gururla görev yapmaktalar. Polisleri cezalandırır gibi kullandığınız bu ifadelerden dolayı kamuoyundan, polislerimizden ve bizlerden özür dilemelisiniz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.