KARS Haber Girişi : 16 Aralık 2019 00:45

İyilik Kazanacak

İyilik Kazanacak
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Sarıkamış Değişim Derneği 'nin Geleneksel hale getirdiği kışa girerken ihtiyaç sahibi çocuklarımızın Ayaklarını ısıtmak için Düzenledikleri Bot Kampanyası bu yıl yaklaşık 1000 çocuğa ulaştı.
İyilik Kazanacak

İyilik Kazanacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sarıkamış Değişim Derneği 'nin Geleneksel hale getirdiği kışa girerken ihtiyaç sahibi çocuklarımızın Ayaklarını ısıtmak için Düzenledikleri Bot Kampanyası bu yıl yaklaşık 1000 çocuğa ulaştı.

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun konuyla ilgili olarak, “Ben Çocukların Gülen gözlerinde Cennet olduğuna inanıyorum, yaradılış gayemiz sadece kendimiz için güzel bir hayat kurmak değil; topluma faydalı bir birey olmaktır. Bizler çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyerek insanımıza fayda sağlamaya çalışıyoruz. Kurulduğu günden bu güne kadar bilinçli ve programlı hareket ediyoruz, Tabiki gönlümüz tüm ilimizdeki çocuklara ulaşmak lakin kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Başta Bize gönül veren herkese, ayrıca Dernek yönetimi me siz değerli basın mensuplarının huzurunda Teşekkür ederim.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.