ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Ekim 2019 00:26

Kaçak sigara yakalatan şahıs cezayı yedi de yedi…

Kaçak sigara yakalatan şahıs cezayı yedi de yedi…
araç kasasında bulunan meyve ve sebze kasalarının altına ve içine gizlenmiş vaziyette bin 478 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.
Kaçak sigara yakalatan şahıs cezayı yedi de yedi… Kaçak sigara yakalatan şahıs cezayı yedi de yedi…

Kaçak sigara yakalatan şahıs cezayı yedi de yedi…

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde kaçakçılık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsa yönelik 8 Ekim 2019 tarihinde Digor İlçesi Sorguçkavak Köyü Mevkii yol kontrol ve arama noktasında operasyon düzenlendi.

Operasyonda şahsın kullandığı araçta yapılan arama neticesinde araç kasasında bulunan meyve ve sebze kasalarının altına ve içine gizlenmiş vaziyette bin 478 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Şüpheli şahsa 27 No’lu ÖTV genel tebliği kapsamında 20 bin 692 TL idari para cezası, 2918 Karayolları Trafik Kanunu gereğince 2 bin 126 TL idari trafik para cezası kesildi. Ayrıca, araç 15 gün süre ile trafikten men edildi.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.