KARS Haber Girişi : 10 Şubat 2020 23:13

Kağızman, Wushu Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu

Kağızman, Wushu Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kağızman, Wushu Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu
Kağızman, Wushu Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu

Kağızman, Wushu Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Wushu Türkiye Şampiyonası’na, 9 sporcusuyla katılan Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü wushu sporcuları , 5 sporcu  Türkiye de dereceye girerken, 4 sporcuda Türkiye Milli takıma girmeyi başardı.

Uzakdoğu sporlarında gösterdiği üstün başarılarla spor kamuoyunun dikkatlerini çeken Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü , Wushu’da elde ettiği başarısını devam ettiriyor. Antalyada’da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonasında Muay Thai ve Kick Boks branşlarındaki Türkiye dereceleri  gibi üstün dereceler Wushu’da da geldi. Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü, bir kez daha çalışmak, disiplin ve gayretin büyük ödüllere ulaşmayı sonuç verdiğini gösterdi.

Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü Uzak doğu sporcularının elde ettiği başarılardan dolayı kendilerini kutlayan Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü  Antrenörü Ferman Büyükdağ, başarıya yoğun gayretler ve disiplinli çalışmalar sonucunda ulaşıldığını söyledi. Gerek sporcuların, gerekse antrenörlerin bu konuda çok büyük özveri ile çalıştıklarını söyleyen Büyükdağ“Yetenek ve kabiliyet başarı için yereli değil, disiplinli çalışma ve iyi bir hoca denetiminde programlı çalışma başarıyı getirir. Sporcularımızın azmi ve gayreti teknik heyetin bilgi ve tecrübesi bu çok önemli başarıyı getirmiştir” dedi.

Wushu Türkiye  Şampiyonası na katılan Kağızman Gençlik Ve Spor Kulübü Antrönörtlerden  Aytaç Turan ve Hüseyin Örsçelik yaptıkları açıklamada "özellikle bizlere destek olarak Antalya'daki yarışmalara katılmamızı sağlayan sponsorlarımızdan site tele kom sahibi Mustafa Altun'a Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, ve Ak Parti ilçe Başkanımıza çok teşekkür ederim. Çünkü onların sayesinde Antalya'ya gitme şansı yakaladık,Ayrıca antronerlerimizden başta Ferman Büyükdağ hocaya, Mehmet Büyükdağ Hocaya, Burhan Kocabey hocaya, ve burada başarı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum"dedi,

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.