KARS Haber Girişi : 25 Ocak 2021 21:18

Kağızman Ziraat Odası başkanlığından çiftçilere bir hizmet daha

Kağızman Ziraat Odası başkanlığından çiftçilere bir hizmet daha
Kağızman Ziraat Odası başkanlığından çiftçilere bir hizmet daha KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kağızman Ziraat Odası başkanlığından çiftçilere bir hizmet daha

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

“Çiftçilerimizin alın teri kutsaldır” diyen Kars Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhettin Günday, 2021 yılına önemli bir hizmetle adım attı ve 1 adet traktör (orijinal ön kepçesi ile beraber) ve 1 adet taş toplama makinesini alarak çiftçilerin hizmetine sundu.

Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhettin Günday, “Değerli çiftçilerimiz; bilindiği gibi Kağızman merkez ve köylerimizdeki ekili tarım arazilerimiz çekil ve taşlı olması zaten kısıtlı ve az olan arazilerimizin hem sürümünü hem verim ve hasadını düşürmektedir. Bu durum ziyaretlerde bulunduğumuz tüm köylerde çiftçilerimizin de ortak şikayetleri ve talepleri bu yönde bizler bu sorunu. Tabiî ki görmemezlikten gelemezdik. Kağızman Ziraat Odası başkanlığı olarak çiftçilerimizin hizmetine sunmak için 1 adet traktör orijinal ön kepçesi ile beraber ve 1 adet taş toplama makinesini almış ve çiftçilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Çiftçilerimizin alın teri kutsaldır, değerlidir. Çiftçilerimize hizmet hakka hizmet bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılı vatanımıza milletimize çiftçilerimize bol bereketli bir yıl olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.