GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2019 21:45

KAIFED Sincan’da Muhteşem Bir Gece Düzenledi

KAIFED Sincan’da Muhteşem Bir Gece Düzenledi
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Sincan’da muhteşem bir kalabalık eşliğinde yemek verdi.

KAIFED Sincan’da Muhteşem Bir Gece Düzenledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Sincan’da muhteşem bir kalabalık eşliğinde yemek verdi.

Yemeğe AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Sincan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, KAIFED Genel Başkan Vekili Yener Acay, federasyon dernek başkanları ve binlerce Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşehri katılım sağladı.

Gecenin açılış konuşmasını ev sahibi KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım yaptı. Yıldırım, “Öncelikle bizlerin davetini kırmayarak gecemize katılarak bizleri onurlandıran başta Genel Başkan Vekilimiz Bakanımız Numan Kurtulmuş, Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan ve Sincan İlçe Başkanımız Soner Arslanargun’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Kars Ardahan Iğdırlılar olarak Ankara’da ve genelde ülke çapında sürekli hakkın ve haklının yanında olduk. Bundan sonrada hakkın ve haklının yanında olacağız. Önümüz seçim bu seçimlerde yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Sincan’da Adayımız ve halen Belediye Başkanlığı yapan Murat Ercan başkanımızın yanındayız ve desteğimiz sonuna kadar kendisinedir. Bizler birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır düsturu ile haraket etmeye çalışıyoruz. Birlikte olup yine birlik içinde hareket etmeye devam edicez. Bizleri bu gece yalnız bırakmayan hemşehrilerimede teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünde biriz yarında biriz. Herkesi Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Soner Arslanargun da konuşmasında birliktelikten dem vurdu. “Önümüzdeki seçimlerde bugün olduğu için seçim günüde birlik olup inşallah zaferle seçimi sonlandıracağız.” diye konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise, “Bu güzel geceyi tertip eden bizleri bu güzel insanlarla buluşturan başta Federasyon Başkanımız Erdoğan Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Malum önümüz seçim ve bu seçimde geçmişte olduğu gibi bu seçimde de siz değerli hemşehrilerim bizleri yine destekleyecek. Bizler sizlerin destekleriyle birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sizler için varız sizler için sizin desteklerinizle var olmaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben sizin desteklerinize talibim yine. Yine sizlerle beraber Sincan’ı yönetmeye talibim. Konuşmamı fazla tutmak istemiyorum çünkü aramızda Genel Başkan Vekilimiz Bakanımız bulunuyor ona söz vermek istiyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Şeklinde konuştu,

AK Parti Genel Başkan Vekili Bakan Numan Kurtulmuş da şunları söyledi:

“Beni bu güzel insanlarla buluşturan Federasyon Başkanımız Erdoğan Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim ben her zaman biliyorum ki Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerim daima hakkın ve haklının yanında oldu. Siz değerli hemşehrilerim daha önce ki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacaksınız. Çünkü daima hakkın ve haklının yanındasınız. Önümüzde bir seçim var ve bu seçim bir beka meselesine dönmüş durumda. Bu beka meselesinde de Serhatlılar yine vatanının milletinin yanında olacak. Sizlerin destekleriyle Cumhurbaşkanımızla daha birçok projeyi gerçekleştireceğiz. Tabi bunları yine sizlerle beraber yapacağız. Değerli hemşehrilerim sizleri Allah için çok seviyorum. Unutmadan sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarınıda ileteyim. Cumhurbaşkanımızın hepinize selamları var. Sizlerin tekrar desteğine talip. Değerli hemşehrilerim yapacak çok işimiz var. Bizlerden dualarınızı esirgemeyin. Sözlerimi fazla uzatmadan hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Program bölgemizin değerleri aşıkların atışmalarıyla son buldu. Programın sonunda KAIFED Başkanı Erdoğan Yıldırım Numan Kurtulmuş’a Ebul Hasan Harakani hz. sözü yazılı tabloyu hediye etti.

(BA-BA-S) ANKARA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.