GÜNCEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2019 23:03

Kars Ariş Ticaret 63 Yıldır Hizmette Kaliteye önem veriyor

Kars Ariş Ticaret 63 Yıldır Hizmette Kaliteye önem veriyor
Yusufpaşa Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:154 Merkez/KARS adresinde hizmet veren Kars Ariş Ticaret, 1956 yılından bu yana hizmet sektöründeki güvenilirliğini koruyor. Kaliteden ödün vermeyen Ariş Ticaret, sektörde edindiği tecrübe ve birikimini müşterileri

Kars Ariş Ticaret 63 Yıldır Hizmette Kaliteye önem veriyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yusufpaşa Mahallesi Halitpaşa Caddesi No:154 Merkez/KARS adresinde hizmet veren Kars Ariş Ticaret, 1956 yılından bu yana hizmet sektöründeki güvenilirliğini koruyor. Kaliteden ödün vermeyen Ariş Ticaret, sektörde edindiği tecrübe ve birikimini müşterilerine daha rahat ulaştırmak için 2018 yılında karsaris2000.com isimli e-ticaret sitesiyle hizmetine devam ediyor.

Şehirde düzenlenen festival alanlarında da stantlar açarak herkese ulaşmayı arzulayan Ariş Ticaret İşlemesinin Sahibi Serkan Acay, amaçlarının bu kaliteli ürünlerini vazgeçilmez tatlarını herkesle buluşturmak olduğunu söyledi.

KARS ARIŞ 2000

1956 yılından bu güne devam eden ticari hayatımız , Sektörümüzde edindiğimiz tüm tecrübe ve birikimi siz müşterilerimizle daha fazla paylaşabilmek için 2018 yılında karsaris2000.com isimli e-ticaret sitemiz kurulmuştur.

Süt Ürünleri, ET Ürünleri, Yöresel Ürünler Sadece kars ve çevresi özel doğal organik ürünlerle damakta tat bırakan ürünlerini sizlere ulaştırmayı hedefleyen Kars Arış 2000 bunu yaparken ürünlerin imalatını , gıda izin belgelerini ve üretim koşullarını birebir sizler için incelemeden vitrinine koymuyor.

Müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmayı bir yaşam ilkesi olarak gören Kars Arış 2000 olarak diğer en büyük özelliğimiz uygun fiyat politikası ile hizmet ve fiyat avantajını bir arada toplamak ve 62 yıllık tecrübemizi siz müşterilerimizle buluşturmayı amaçlamaktır.

karsaris2000 olarak bir şirketin başarısının , müşteri memnuniyeti ile paralel olduğunun bilincindeyiz.

Bu nedenle müşteri memnuniyetini en önemli etken olarak düşünmekteyiz.

karsaris2000.com olarak sunduğumuz ürünler ile müşterilerimizi mutlu etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak en büyük amacımızdır.

İLETİŞİM:

0534 519 69 06

0474 223 13 13

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.