KARS Haber Girişi : 05 Nisan 2020 21:10

Kars Belediyesinden Video Konferans Toplantısı

Kars Belediyesinden Video Konferans Toplantısı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Belediyesinden Video Konferans Toplantısı
Kars Belediyesinden Video Konferans Toplantısı

Kars Belediyesinden Video Konferans Toplantısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve başkan yardımcısı Şevin Alaca, Covid-19 (Korona) Virüsü tehlikesine karşı sahada yürütülen tedbir ve önleme çalışmaları sürerken, Belediye olarak gerçekleştirecek faaliyetlerde öngörü sağlaması amacıyla bilim insanlarının da katıldığı video konferansa dahil olarak Kars’ın alınacak virüs tedbirleri ile alakalı olarak uzmanlarla görüş alışverinde bulundu.

Alanında uzman tıp doktorları, psikolog, sosyal destek uzmanları ve çevre bilimcileri ile birlikte Kars Kent Konseyi yöneticilerininde katıldığı video konferansta Kars Belediyesi’nin yaptığı korona virüsü tedbir çalışmaları hakkında konuşmalar yapılarak, önümüzdeki günlerde Belediye Müdürlükleri tarafından yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili uzman ve akademisyenlerden görüşler alındı.

Sosyal mesafeyi muhafaza etme amacıyla video konferans biçiminde düzenlenen toplantı sonunda, akademik bir raporda katılılımcılara gönderilerek Kars’ta yürütülecek önleme çalışmalarında referans bir kaynak edinilmesi sağlandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.