Kars Çözüm Akademi Ortaokulu Dolunay Derneği’ni ziyaret etti

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu Dolunay Derneği’ni ziyaret etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhuriyet Mahallesi Hakim Ali Rıza Bey Caddesi No: 28’de hizmet veren Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Dolunay Derneği’ni ziyaret etti.

Okulun kurucularından Murat Deniz, Okul Müdürü Dolunay Özer, öğretmen ve öğrencilerle birlikte derneğe giderek Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak’a çiçek takdiminde bulundular.

Dolunay Derneği yönetimi ve üyeleriyle tek tek tokalaşan öğrenciler tüm engellilerin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini söylediler. Dolunay Derneği’ni ziyaret ettikleri için çok mutlu olduklarını da ifade eden öğrenciler, engellilerin yılın 1 günü değil her zaman hatırlanması ve onların yanında olunması gerektiğini kaydettiler. Öğrenciler ayrıca, okul öğretmenleri ve ailelerinin kendilerini bu konuda iyi bir şekilde eğittiklerini de anlatarak bu yaşta aldıkları eğitimin ne denli önemli bir etki yaptığını da gözler önüne sermiş oldular.

Dolunay Derneği Başkan Yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak da öğrencilerden bu anlamlı sözleri duymaktan son derece memnun olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi.

Ocak, “Bizler sizlerin en iyi şekilde eğitim almaları için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Onun için de yıllardır gayret gösteriyoruz. Sizler bizlerin gözbebeğisiniz. Sizlerin eğitim aldığınız okulda öğretmenleriniz tarafından sosyal sorumluluk projelerinde görevlendirilmeniz ve bunları da başarıyla tamamlamanız bizi mutlu etmektedir. Çözüm Akademi Ortaokulu yöneticilerine, idarecilerine, öğretmenlerinize ve ailelerinize çok teşekkür ediyoruz. Bugün sizlerin bizi ziyaret etmesi içimizde öylesine bir yer etti ki şu an bunu sizlere tarif bile edemem. İnanın çok mutlu oluk. Sizler bizim kalbimizdesiniz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu iletişim: 0474 223 36 96

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.