KARS Haber Girişi : 20 Şubat 2020 00:28

Kars Emniyeti Geleceğimize Kucak Açtı

Kars Emniyeti Geleceğimize Kucak Açtı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Emniyeti Geleceğimize Kucak Açtı
Kars Emniyeti Geleceğimize Kucak Açtı

Kars Emniyeti Geleceğimize Kucak Açtı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyeti sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. TDP ve Çocuk Şubesi tarafından okullar ziyaret ediliyor, öğrenci buluşmaları sağlanıyor. Bunun yanında da öğrenciler Emniyet müdürlüğü hizmet binasına edilerek çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın talimatlarıyla çocukların hizmetine açılan konferans salonunda ziyarete gelen öğrencilere çizgi filmler izlettiriliyor, çeşitli hediyeler dağıtılıyor, ikramlarda bulunuluyor. Etkinlikler bununla da sınırlı kalmıyor. Polisler çocuklarla el ele verip halay çekip hareketli müzikler eşliğinde eğlence ortamı oluşturuyorlar.

Emniyetin bugünkü konukları ise 75. Yıl Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri oldu. Emniyet Müdürü, öğrencileri bizzat bina girişinde karşılayarak bağrına bastı. Emniyet Müdürü ve Müdür yardımcılarıyla birlikte binayı gezen öğrenciler daha sonra konferans salona götürüldüler. Burada öğrencilere çizgi film izlettirildi. Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç da filmi çocuklarla birlikte izledi. Onlarla sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Sağdıç, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.