Kars Final Akademi Anadolu Lisesi Dolunay’ı ziyaret etti

Kars Final Akademi Anadolu Lisesi Dolunay’ı ziyaret etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Final Akademi Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Dolunay Derneği’ni ziyaret ettiler.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon (TÖSSFED) As Başkanı ve Kars Final Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Toraman’ın da eşlik ettiği ziyarette Kars Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hanifi Yılmaz, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engellileri Günü’nün farkındalık açısından önemine vurgu yaptı.

Dolunay Derneği Başkanı Bahattin Şeker, Final Akademi Anadolu Lisesi’nin her zaman ziyaretlerine geldiğini söyledi.

Kars Final Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Toraman, “Engellilerimizin engellerinin toplum tarafından giderilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Engellerin kalpten kalktığı zaman engellerin yaşanmayacağını biliyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği onlara sağlamaya ç alışıyoruz. Birlikte çok güzel etkinliklerde yapıyoruz. Bugünün farkındalığını da arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.

Öğretmen ve öğrenciler gün içinde iki kez yaptıkları ziyarette dernek üyeleriyle tanışıp kaynaşmanın da ayrıcalığını yaşadılar.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.