EĞİTİM Haber Girişi : 15 Mart 2019 08:24

Kars Gençlik Kitap Kahve Açıldı

Kars Gençlik Kitap Kahve Açıldı
Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 2018.II kapsamında desteklenen Kars rehber kalemler eğitim araştırma kültür ve yardımlaşma derneği tarafından yürütülen Kars Gençlik Kitap Kahvenin resmi açılışı yapıldı.

Kars Gençlik Kitap Kahve Açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 2018.II kapsamında desteklenen Kars rehber kalemler eğitim araştırma kültür ve yardımlaşma derneği tarafından yürütülen Kars Gençlik Kitap Kahvenin resmi açılışı bugün yapıldı.

Kitap Kafe açılışına Hayrat Vakfı Kars Temsilcisi Proje Koordinatörü Hüsnü ÇELİK, Rehber kalemler Derneği Başkanı Muammer KAKÇA, Kars Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Yılmaz KARADAĞ, AFAD İl Müdürü Oktay AYGAN, Göç İdaresi İl Müdürü Hikmet ANDİÇ, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan YUREĞİR, İl Müftü Vekili Mehmet Nuri DURDU, İl Müftülüğü Şube Müdürü İshak İŞÇİ, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulkerim ve kitap kahve gençleri katıldı.

İl Müftü Vekil Mehmet Nuri DURDU’nun açılış duasını yaptığı kitap kafede davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kitap Kahve hakkında açıklama yapan Muammer kakça, iki katlı Kars Gençlik Kitap Kahve de gençlere yönelik sosyal kültürel sportif faaliyetlerde olacak. Kitap Kafenin birinci katı oyun alanı olarak tahsis edildiği gibi ikinci kat ise kitap okuma, ders çalışma ve dinlenme yeri olarak dizayn edildi.

Ferah nezih güvenli bir ortam sunan Kars gençlik kitap kahvemizde 7 gün boyunca 09.00-19.00 saatleri arası 14-29 yaş arası gençlere hizmet verilecek.

Rehber Kalemler Derneği başkanı açılışa katılan ve desteklerinden dolayı davetlilere teşekkür etti.

Ahmet Arslan da açılış programına Ankara’da işlerin yoğunluğu nedeniyle katılım sağlayamadığını telgraf ile bildirdi ve çalışmalarda başarılar diledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.