Kars’ın Nuran Ablası

Kars’ın Nuran Ablası

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kaz Evi İşletmecisi Nuran Oğuz Özyılmaz, işyerinin duvarına posterini monte ettirdi. “Kars moda oldu. Gelmeyen bu modadan geri kalır” mesajının yer aldığı posterde Nuran Özyılmaz ise elinde kaz servis ederken görülüyor.

Posterin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Özyılmaz, bazen Kars’ta olmadığını bu yüzden de Kaz Evi’ne gelenlerin kendisi olmadığında bu poster yanında fotoğraf çektirdiklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Fark Yaratan Kadınlar programına konuşmacı olarak katılan Kars’ın Nuran Ablası Özyılmaz, “İstanbul’da ulusal bir panelde kadın panelist olarak konuşma yaptım. Girdiğim yere yaptığım işlerle farkındalık yaptığım işlerle bunlara damgamı vuruyorum ve takdir; teşekkür alıyorum. 11 Aralık’ta da Bursa’ya davet edildim. BUrad da ‘ilham Veren’ konuşmalara katılacağım.” dedi.

“Nuran Abla Kimdir” diye sorulduğunda da “Nuran Abla Kars’ın anasıdır. Herkese kucak asmıştır. Güzelliklere, rızka, berekete sebep olmuştur. Turizmin lokomotifi olmuşum, Farkım bu. Fark yaratan kadın. Kars’a güzel bereketli, bol kazançlı bir turizm yılı diliyorum” diye cevap verdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 2 / 1 Kars’ın Nuran Ablası 0

  • 2 / 2 Kars’ın Nuran Ablası 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.