SON DAKİKA Haber Girişi : 31 Aralık 2019 01:23

Kars Jandarmasından yıl son uygulaması

Kars Jandarmasından yıl son uygulaması
Kars Jandarmasından yıl son uygulamasıKars Jandarmasından yıl son uygulaması KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars Jandarmasından yıl son uygulaması

Kars Jandarmasından yıl son uygulaması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması adına 28 Aralık 2019 günü 353 personelin katılımıyla dört aşamalı olarak (Tütün ve Alkollü İçkilerle Yönelik) “Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması” icra edil.

Uygulama kapsamında 116 umuma açık yer, 25 park-bahçe, 23 metruk bina, 62 okul çevresi, 2 tekel bayii, 2 oyun salonu, 2 internet kafe, 6 içkili mekân ve 815 araç kontrol edildi.

Kontroller neticesinde; 4 araca işlem yapıldı, 4 araç trafikten men edildi ve toplam 813 TL trafik cezası kesildi.

Uygulama kapsamında; 2.316 şahıs sorgulandı, 4 Yoklama Kaçağı/Bakaya ve 219 paket kaçak sigara yakalanarak 3.066 TL idari para cezası uygulandı. 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet fişek ve 7 adet sustalı bıçak ele geçirildi ve ilgili şahıslara 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.