Kars Merkez Alaca Köyü’nden Mahmut Varğün’ün DSİ’ye çağrısı

Kars Merkez Alaca Köyü’nden Mahmut Varğün’ün DSİ’ye çağrısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Merkez Alaca Köyü’nden Mahmut Varğün, “DSİ bu bölgede 15 köye ihale ile toplulaştırma işini şirket aracılığıyla yürütüyor. Koronavirüsünden dolayı şirket çalışmasını sürdürüyor. DSİ’den bu şirket çalışmasını durdurup halka yardım etmesi lazım. Esenkent, Alaca, Tozluca, Atayurt, Arazoğlu, Üçbölük, Ani Ocaklı, Soylu ve birçok köyle ihalesi yapılmış. Şu anda hastalıkla ilgili araziler ekilmemiş. DSİ’den konuyla ilgilenmesini bekliyoruz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ayhan DUYGUN03 Nisan 2020 05:15

    Ben Arazi Toplulaştırma firma sorumlusu Ayhan DUYGUN. 30 Köyde projeyi tamamladık. Yer teslimlerimizi yaptık. Yolları açtık. Burada projeye direnç gösteren yer teslimlerimizi engelleyen şahıslar var. Köy içi tartışmaları projeye taşıyıp engelleme yoluna başvuruyorlar. Kapalı sistem SULAMA PRJ leri ARAZİ TOPLULAŞTIRMA YAPILMADAN UYGULANMIYOR. Lütfen anlayış gösterip sizin için çalışan kurum ve elamanlara destek olunuz ENGEL DEĞİL. Saygılarımla.