KARS Haber Girişi : 02 Haziran 2020 22:20

Kars polisi çocukları unutmuyor

Kars polisi çocukları unutmuyor
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars polisi çocukları unutmuyor
Kars polisi çocukları unutmuyor Kars polisi çocukları unutmuyor

Kars polisi çocukları unutmuyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) ve Yunus ekipleri zaman zaman çocuklarla bir araya gelerek hem polislik mesleğini sevdiriyorlar hem de çocukların polis olma hayallerine yardım ediyor.

Şehitler mahallesinde de devriye gezen polisler 8 yaşındaki Elif Yıldız’ı ziyaret ederek hediye verdiler. Boyama kitabı ve eğitici kitap, kırtasiye malzemesi hediye eden polisler minik Filiz’in yunus ekiplerinin kullandığı motosikletlere olan ilgisine de kayıtsız kalmadılar. Filiz’i motosiklete bindiren yunuslar nasıl çalıştırıldığını gösterdiler. Motosiklete bindiği için büyük mutluluk yaşayan Filiz, motoru çalıştırıp üzerinde de bir süre oturdu ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Filiz’e daha sonra TDP ekipleri kırtasiye malzemesi ve boyama kitabı hediye ettiler. Filiz ile bir süre sohbet eden polisler polis olma hayali nedeniyle de Filiz’e polislik mesleğini anlattılar.

Yeşillikte dolaşan civcivlerde polislerin dikkatini çekti. Filiz’in annesi Zeynep Yıldız, civcivleri yakalayıp polislere vererek yakından sevmelerini sağladı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.