Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı

Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta iş yerine giden genç bir kadın, sokak köpeklerinin aniden saldırması üzerine büyük panik yaşadı. Olay güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, Prof. Dr. Metin Sözen Caddesi ile Maliye Caddesinin kesiştiği bölgede gerçekleşti. İşyerine araçla gelen Yüksel Tirak Demirci araçtan indikten sonra kaldırıma doğru yürümeye başladı. Bu sırada aniden önüne çıkan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Demirci, çantasını sallamasıyla saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu. Yaşanan olay bölgedeki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Yüksel Tirak Demirci, bu olayın sürekli burada yaşandığını, ancak kendisinin başına ilk defa geldiğini ifade ederek, “Bölgede çok sayıda kamu kurumu ve ev var, burada yaşanan bu olay ilk kez olmuyor. Ben yaşanan olaydan şans eseri yara almadan kurtuldum. Yetkililer sokak köpekleriyle ilgili artık ciddi bir tedbir alması gerekiyor.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

  • 4 / 1 Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı 0

  • 4 / 2 Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı 1

  • 4 / 3 Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı 2

  • 4 / 4 Kars’ta başıboş köpekler genç kadına saldırdı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • jovian coffee17 Ekim 2020 12:40

    Bu köpeklerin varlık amacı nedir? Köpek dediğin insanlar tarafından 15 bin yıl önce kurtladan devşirilmiştir. Avcılık, bekçilik, kızakçılık gibi işler için karşılıklı fayda temelinde kullanılmıştır. Peki bu sokaktaki sahipsiz başı boş köpeklerin kime ne faydası var? Benim vergimin belediyelerce yabancı mama firmalarına peşkeş çekilmesi, gece gündüz gürültü yapıp uyku kaçırması, önüne gelene saldırması haricinde bu hayvanların işlevini biri lütfen yazsın.

  • Tekin bulut17 Ekim 2020 03:29

    Belediyenin barinagi var deniliyor ama yetersiz ve bakımsız acilen geniş çaplı bi barınak kurup gönüllü vatandaşlarımızla beraber bu sorunu ortadan kaldirabiliriz barınağı üniversite içerisine veterinerlik fakültesi kontrolünde yapılması daha uygun olur